Centre

Cher

“Boerderijtje te renoveren”

huis/woning/gite

Voor meer informatie klik op de foto ...

Boerderijtje te renoveren midden van 8 hectare 50 hectare. gelegen op 14 km ten zuiden van st-amand-montrond, een kwartier vanaf de a71 twee-kamer-huis, schuren, stallen, put, bijgebouwen, bosje van eiken, walnoot plantage. veel mogelijkheden: paarden - tuinbouw - camping - fokkerij. een maximum aan privacy. - rustige en natuurlijke omgeving. verkoop rechtstreeks door de eigenaar. mail: dirk_severijns@hotmail.com
Plaats: Faverdines    Ref.nr: 317
Prijs: € 110.000,00  
   

Cher

“Oude molen met 3 chambres d'hôtes”

huis/woning/gite

Voor meer informatie klik op de foto ...

Nabij sancergues zeer rustig gelegen gerenoveerde voormalige molen met vrijstaand bijgebouw met 3 chambres d'hôtes op een terrein van 30.649 m2 eigen grond.
Plaats: Sancergues    Ref.nr: 329
Oppervlakte terrein: 30649m² Woonoppervlakte: 350m² Prijs: € 525.000,00  
   

Indre

“veel huis voor weinig geld”

huis/woning/gite

Voor meer informatie klik op de foto ...

Dit totaal gerenoveerd huis is vernieuwd van sanitair ,electriciteit ,vloeren ,vloerbekleding ,nieuwe daken, nieuw zink kortom een zeer degelijk pand met mogelijkheden , mooie grote tuin met tuinhuis 3x4 en berging voor brandhout,langs zijkant in de tuin mooie overdekte veranda ,in de schaduw,nieuwe zonneluifels, enz dicht bij carrefour en winkels en toch idylisch rustig? de creuse (rivier) is vlakbij zonder overstromingsgevaar, een weekend daar verblijven en je bent verkocht .
Plaats: Le pechereau     Ref.nr: 487
Oppervlakte terrein: 350m² Woonoppervlakte: +-70m² Prijs: € 139.000,00  
   

Loiret

“longere met park en eigen bos”

huis/woning/gite

Voor meer informatie klik op de foto ...

Alles in de buurt en toch rustg gesitueerd. ideaal vrijstaand huis/voormalig hoofdgebouw van een boerderij in een beschaafd hameau. zeer geschikt voor privacy zoekers die rust en ruimte willen combineren met wonen en/of werken in een niet desolate omgeving. de loiret grenst aan de artistieke puissaye, de glooiende berry, nievre en op een uur rijden van de wat ruigere morvan. af en toe een dagje parijs is binnen handbereik! sancerre dat bekend staat om zijn excellente wijnen ligt een half uur rijden verderop. maar de plaatselijke wijnboer kan er ook wat van!!
Plaats: Bonny sur Loire    Ref.nr: 407
Oppervlakte terrein: 16000m² Woonoppervlakte: 180m² Prijs: € 325.000,00  
   

Uw object ook op deze website??? Klik hier om u GRATIS aan te melden...

 


<naar begin pagina

Klik hier en stem op Toplist